07 jul 2016

Dankzij Beursvloer Zederik nieuwe gordijnen Laakse Hof

0 Reacties

LEXMOND • Met heerlijke zelfgebakken taarten hebben de bewoners van verpleeghuis Laakse Hof in Lexmond nieuwe gordijnen ‘gekocht’. Deze Rivas-locatie nam onlangs deel aan de Beursvloer Zederik. Met een gesloten beurs hielpen ondernemers en organisaties elkaar.

Voor de woongroepen van de bewoners met dementie in Laakse Hof ontbraken nog sfeervolle overgordijnen. “We besloten daarom mee doen met de Beursvloer Zederik”, zegt Rianne Blom, zorgregisseur in Laakse Hof. “Iedereen bood hier iets aan.”

Taarten
Bewoners gingen samen met de medewerkers en vrijwilligers aan de slag. “Het bakken van de verschillende taarten was een gezellige activiteit”, zegt Blom. “De bereiding en ook de geur van de taarten zorgden voor herinneringen en verhalen van vroeger van onze bewoners.”

Het bedrijf Elti in Lexmond had wel oren naar deze taarten en bood Laakse Hof de gewenste overgordijnen aan. “Zo hadden we een mooie deal met gesloten beurs.”

[begin]